top of page

Coaching traject

Druppel

Intake gesprek

Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en ligt de focus op het helder krijgen van de coachvraag. Het belangrijkste is van beide kanten voelen of er een klik is. Ik ben zowel Life als Loopbaancoach en kan hierdoor makkelijk de verbinding leggen tussen privé en werk gerelateerde zaken. 

Druppel

Werkwijze coaching

Het traject bestaat gewoonlijk uit vijf gesprekken (incl. intake) Een gesprek duurt 1 ½  uur per keer. De frequentie van de gesprekken is ongeveer 1 keer per 2 a 3 weken. Voorafgaand aan een gesprek stuur ik je een aantal online tests en opdrachten toe. Aan de hand van de uitkomsten help ik je meer inzicht in jezelf te krijgen. Na elke sessie vraag ik je om een kort verslag te schrijven. Mede hierdoor kom je achter wat je motieven en beweegredenen zijn en wordt je jezelf meer bewust van je eigen gedrag. Je krijgt inzicht in jouw overtuigingen/ belemmeringen en samen met mijn hulp kun je die gaan aanpakken. De persoonlijke gesprekken die wij samen voeren versnellen jouw eigen leerproces.

Druppel

Locatie

De locatie waar ik werk is variabel, het kan bij jou thuis, buiten tijdens een wandelsessie of in het coach huis te Tilburg. (Buiten de regio Tilburg reken ik 0.39 c per km.)

Druppel

Kosten

Het traject kost € 475,-. 

Steeds meer bedrijven stimuleren persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. Je kunt gebruik maken van je loopbaanbudget of je individueel keuze bedrag (IKB)

Druppel

Evaluatie

Tijdens het derde gesprek volgt er een tussentijdse evaluatie, dan kijken we welke stappen je hebt gezet, of het proces goed verloopt, of dat er bijgestuurd moet worden. Het vijfde gesprek is het eind evaluatie gesprek, deze plannen we na 2 maanden en  kijken we of er een blijvende verandering heeft plaatsgevonden en/ of dat je inzichten hebt gekregen waar je mee verder kunt. Een coaching traject kan ook uitgebreid worden met een aantal sessies, het initiatief ligt bij de coachee.

Laten we eens kennis maken om te ontdekken of het coaching traject jou past!

bottom of page