top of page

Durf te dromen

Ik heb jarenlang niet echt geweten wat nu mijn droom was.

Ik heb veel leuke dingen mogen doen en mogen ervaren maar als ik dan nadacht wat maakt me echt blij dan kon ik er niet op komen. Ik stond mezelf niet toe om te dromen over wat ik echt zou willen.

Nog niet eens zo lang geleden is dit veranderd, doordat ik in gesprek kwam met mensen die zichzelf wel toe stonden te dromen en hun droom werkelijkheid hebben laten worden. Ik hoorde hun succes verhalen en zag het enthousiasme, de energie als ze over hun droom spraken. Vanaf dat moment ben ik anders naar mijn dromen gaan kijken. Ik ging ze als mogelijkheden zien, in plaats van onbereikbaar en niet haalbaar. Het mooie is dat als je eenmaal je droom omarmt en tot actie overgaat, er mooie dingen op je pad komen. Doordat je gaat doen waar je energie van krijgt, kom je in je kracht en dat is voelbaar voor jezelf en zichtbaar voor anderen ( en vise versa)


Mijn droom

Ik ben heel recent begonnen met het verwezenlijken van mijn droom, het opzetten van een eigen coaching praktijk (zit echt nog in de opstart fase) Het bezig zijn met het opzetten van mijn eigen coaching praktijk geeft mij veel positieve energie en inspiratie, dit is voor mij heel waardevol en zorgt dat ik ook verder durf te dromen. Uiteindelijk lijkt het me geweldig om in de toekomst korte coaching trajecten aan te kunnen bieden in Spanje, dit wil ik van uit Nederland gaan organiseren met Nederlandse en lokale ondernemers in Spanje. Ik heb namelijk naast het inspireren van mensen een passie voor de Spaanse cultuur, de mentaliteit, sfeer & levenswijze hebben mijn hart gestolen. Het lijkt mij het ultieme om deze twee passies aan elkaar te verbinden en hierdoor een positieve bijdrage te mogen leveren aan het welzijn van jou. Het mooie van coaching in een hele andere omgeving is dat je los bent van al je rollen. Je bent even geen werkgever/ werknemer, je bent geen partner, geen ouder, geen kind en geen vriend(in). Je bent enkel jezelf en kunt alles loslaten en puur nagaan wat jij wilt en wat jij nodig hebt om te komen tot je droom, of welke stappen je wilt gaan zetten om je droom te verwezenlijken.


Ga dromen

Sta jezelf toe om te dromen, ga na wat je het allerliefst zou willen (doen) Als je aan het realiseren van je dromen denkt dan zijn hier stappen voor nodig en zul je in de actie modus moeten komen. Mijn advies is, zet je droom eens op papier, wat denk je dat je nodig hebt om ‘daar’ te komen? Begin klein en bedenk welke stappen kun je al zetten? Gaande weg krijgt je droom meer vorm en kun je het her en der bijschaven, vergeet niet dat het geen blauwdruk is en je altijd aanpassingen kunt doen. Wat kan helpen is om met mensen erover in gesprek te gaan, maak je droom kenbaar. Je zult zien dat mensen met je mee willen denken, je op ideeën brengen, hulp aanbieden of contacten kunnen leveren.


Vind je het lastig om erachter te komen wat jouw droom is, dan nodig ik je graag uit voor een gesprek en gaan we samen na wat de inhoud van jouw droom is.

Voel je vrij om contact met me op te nemen…..

Joyce Luijbregts

06-28813206
45 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Talenten

Comments


bottom of page