top of page

Ga voor lef...

Lef staat voor moed en durf

Ben jij iemand die lef toont? In wat voor situaties doe je dit wel of juist niet?

Ik ben er van overtuigd dat het tonen van lef je leven leuker maakt.


Je hoeft het tonen van lef niet als iets heel groot te zien, het kan ook in kleine dingen zitten. Ga bij jezelf na waar jij lef voor nodig hebt. Wat zou de reden zijn om het niet te doen? Is het omdat je “bedenkt” wat anderen er van zullen vinden, of is het omdat je denkt dat je het niet kunt of heb je een ander excuus? Als je deze vragen voor jezelf kunt beantwoorden ben je al een stap in de goede richting, om te komen tot het tonen van lef. Want zodra je inzicht hebt in dat wat je belemmerd, kun je anders naar de situatie gaan kijken en hier gaande weg anders mee om gaan.

Uit eigen ervaring kan vertellen dat het tonen van lef je echt verder helpt, het zorgt ervoor dat je groeit en jezelf ontwikkeld. Het is een gegeven dat het tonen van lef buiten je comfort zone ligt, dit is juist nodig om dingen te doen die je anders niet zou doen (anders blijf je doen wat je altijd deed en krijg je wat je altijd kreeg) Met het tonen van lef beoog je juist om te komen tot een verandering op wat voor gebied dan ook.


Lef is (aan) te leren en te ontwikkelen. Wil je dit bij jezelf ontwikkelen dan nodig ik je graag uit voor een gesprek en gaan we samen na wat jij nodig hebt om te komen tot het tonen van lef. Voel je vrij om contact met me op te nemen…..


Joyce Luijbregts

06-2881320628 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Talenten

Comments


bottom of page