TO BE

inspired

IS GREAT

TO

inspire

IS INCREDIBLE

Mijn doel is het inspireren en begeleiden van (beginnende) professionals in Zorg & Welzijn om te komen tot het verwezenlijken van persoonlijke en/of werk gerelateerde doelen. Ik faciliteer een traject waarin je niet alleen veel leert over jouw (toekomstige) rol in het werkveld, maar waarin je ook je eigen talenten leert ontdekken en daarop kan acteren en reflecteren. Ik wil jou ondersteunen in het komen tot persoonlijke groei.

Ieder mens heeft te maken met interne moeilijkheden, zaken die je graag zou willen veranderen bij jezelf. Het mooie hiervan is dat jij zelf hier de verandering in teweeg kan brengen, omdat jij als persoon degene bent die jezelf zaken hebt aangeleerd. Dit proces gaat meestal niet vanzelf, maar met ondersteuning van een coach, persoonlijke motivatie, zelfreflectie en een portie lef kun je hier ver mee komen.

Ik merk dat veel professionals in Zorg & Welzijn niet duidelijk voor ogen hebben wat hun kwaliteiten zijn, hoe deze goed tot hun recht komen en wat hen voldoening geeft in het werk. Veel mensen om me heen doen zichzelf tekort omdat ze niet overtuigd zijn van zichzelf. Dit kan onder andere leiden tot neerslachtigheid, weinig zelfvertrouwen, te weinig uitdaging (durven) aangaan, jezelf klein houden, niet je dromen najagen en jezelf niet verder ontwikkelen. Dit alles kan verstrekkende gevolgen hebben, wat helemaal niet nodig is.

Herken je jezelf hierin? Ik nodig je graag uit om in gesprek te gaan om samen te kijken naar wat jouw overtuigingen zijn en hoe deze zijn ontstaan. Vervolgens gaan we samen na hoe je kunt komen tot nieuwe overtuigingen waarmee je met zelfacceptatie en zelfvertrouwen naar jezelf kunt kijken. Ik gun het iedereen om zowel privé als professioneel het beste uit zichzelf te halen. Samen gaan we na wat bij jou past en wat jouw passie is. Ik stimuleer jou als (beginnende) zorgprofessional om inzicht te krijgen in wat jouw kwaliteiten zijn, wat bij jou past en waar je energie van krijgt.