8.jpg

Mijn naam is Joyce Luijbregts. Ik ben 44 jaar oud en woon met mijn gezin in Berkel-Enschot.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het verdient het optimale uit zichzelf te halen, zodat je recht doet aan jezelf en de kwaliteiten die je hebt. Het maakt je werk en leven veel prettiger! Ik wil je inzicht geven in je kwaliteiten en mogelijkheden en samen nagaan hoe deze ten volle benut kunnen worden in zowel de persoonlijke als professionele sfeer.

Graag zou ik met je in gesprek gaan om te kijken wat jij nodig hebt om (weer) overtuigd te raken van jezelf om zo met plezier en vol vertrouwen naar je werk te gaan. Ik help jou verder, zodat jij komt tot zelfontplooiing en de beste versie van jezelf wordt!

Coaching

De afgelopen jaren heb ik een tweetal coaching opleidingen gedaan. Waaronder een erkende loopbaancoach opleiding. Door deze opleidingen, mijn brede ervaring en opgedane skills, heb ik ervoor gekozen om in 2020 naast mijn huidige baan, als zelfstandig coach de groep van zorg- professionals te gaan begeleiden. 

Ik merkte dat er veel overlap is tussen persoonlijke & werk gerelateerde vraagstukken/ ontwikkeling, vandaar de keuze om naast life coach ook loopbaan coaching aan te willen bieden. Dit maakt dat ik gericht mensen kan begeleiden bij diverse loopbaanvragen, zowel in huidige werksituaties als tijdens de zoektocht naar ander werk. 

Loopbaan

Na het behalen van mijn opleiding tot verpleegkundige, ben ik vijf jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch op een chirurgische afdeling. Tijdens deze periode heb ik de opleiding Maatschappelijke Gezondheidszorg behaald en kon zo de rol als verpleegkundig coördinator op me nemen. Gedurende deze tijd begeleidde en stuurde ik zowel collega’s als leerlingen aan. In deze periode heb ik gemerkt dat zaken als een hoge werkdruk, veel verantwoordelijkheidsgevoel en het persoonlijk aantrekken van leed veel impact kan hebben op (beginnende) zorgprofessionals. Ik heb gemerkt dat deze factoren in combinatie met het nastreven van perfectie, moeite hebben met het stellen van grenzen en moeite hebben met feedback geven en ontvangen, kunnen leiden tot verminderd zelfvertrouwen als professional maar ook als persoon. Vervolgens heb ik verschillende leidinggevende functies binnen de gezondheidszorg uitgevoerd (zowel in intra- als extramuraal). Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan in het coachen, motiveren en aansturen van zorg & welzijn professionals.

 

In mijn huidige werk (als projectleider Mantelzorg coaching & Opleidingen bij StiB) heb ik veel te maken met jongeren. Zij hebben veel ballen hoog te houden tijdens hun studie. Denk aan het lopen van stage, het hebben van een bijbaan, het maken van opdrachten & toetsen en het onderhouden van sociale contacten. Met regelmaat spreek ik jongeren die behoefte hebben aan een coaching gesprek, om bepaalde inzichten te krijgen om vervolgens  te komen tot de juiste keuzes. Veelal zet ik hiervoor wandelsessies in.