Mijn naam is Joyce Luijbregts. Ik ben 43 jaar oud en woon met mijn gezin in Berkel-Enschot.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het verdient het optimale uit zichzelf te halen, zodat je recht doet aan jezelf en de kwaliteiten die je hebt. Het maakt je werk en leven veel prettiger! Ik wil je inzicht geven in je kwaliteiten en mogelijkheden en samen nagaan hoe deze ten volle benut kunnen worden in zowel de persoonlijke als professionele sfeer.

Graag zou ik met je in gesprek gaan om te kijken wat jij nodig hebt om (weer) overtuigd te raken van jezelf om zo met plezier en vol vertrouwen naar je werk te gaan. Ik help jou verder, zodat jij komt tot zelfontplooiing en de beste versie van jezelf wordt!

Coaching

In 2019 heb een algemene coach opleiding gevolgd bij Avans+.

Door deze opleiding, mijn brede ervaring en opgedane skills, heb ik ervoor gekozen om in 2020 naast mijn huidige baan, als zelfstandig coach de groep van zorg- professionals te gaan begeleiden. Dit was een lang gekoesterde wens. Tijdens deze opleiding zijn mijn communicatieve vaardigheden die als basis dienen voor effectief coachend begeleiden verbeterd. Ik heb kennis opgedaan over metacommunicatie, de manier waarop je communiceert op verschillende niveaus en was er aandacht voor verschillende persoonlijkheidstyperingen die de mogelijkheid bieden de ander beter te begrijpen.

Recent ben ik gestart met een opleiding tot erkend loopbaan coach, dit maakt dat ik gericht mensen kan gaan begeleiden bij diverse loopbaanvragen, zowel in huidige werksituaties als tijdens de zoektocht naar ander werk. 

Loopbaan

Na het behalen van mijn opleiding tot verpleegkundige, ben ik vijf jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch op een chirurgische afdeling. Tijdens deze periode heb ik de opleiding Maatschappelijke Gezondheidszorg behaald en kon zo de rol als verpleegkundig coördinator op me nemen. Gedurende deze tijd begeleidde en stuurde ik zowel collega’s als leerlingen aan. In deze periode heb ik gemerkt dat zaken als een hoge werkdruk, veel verantwoordelijkheidsgevoel en het persoonlijk aantrekken van leed veel impact kan hebben op (beginnende) zorgprofessionals. Ik heb gemerkt dat deze factoren in combinatie met het nastreven van perfectie, moeite hebben met het stellen van grenzen en moeite hebben met feedback geven en ontvangen, kunnen leiden tot verminderd zelfvertrouwen als professional maar ook als persoon. Vervolgens heb ik diverse leidinggevende functies binnen de gezondheidszorg uitgevoerd (zowel in intra- als extramuraal). Hier heb ik ook de nodige ervaring opgedaan in het coachen, motiveren en aansturen van zorg & welzijn professionals. Nu ben ik werkzaam als coördinator bij het Kenniscentrum voor mantelzorg in Breda (StiB) waar ik onder andere stagebegeleider ben voor studenten en aanspreekpunt voor de opleiding van Social Work. 

Optimum Coaching

Joyce Luijbregts

06-28813206

info@optimumcoaching.nl

Website Taktiek Communicatie

Fotografie Jana Otten

© Optimum Coaching - 2021