top of page

Mijn doel met Optimum Coaching

Bijna drie jaar geleden ben ik met Optimum Coaching begonnen omdat ik er van overtuigd ben dat iedereen zijn kwaliteiten & talenten kan inzetten. Door deze in te zetten op werkgebied of in je privéleven doe je recht aan je unieke zelf en ben je van waarde voor anderen.


De voorwaarde is dat je weet wat jouw kwaliteiten & talenten zijn. Veel mensen weten wel wat ze leuk vinden en waar ze blij van worden maar zijn er niet van overtuigd dat dit hen onderscheid van anderen. Terwijl dit juist het verschil maakt voor jou als persoon, iedereen heeft zijn eigen blauwdruk (een blauwdruk zijn de verschillende karaktereigenschappen die je bij je geboorte hebt meegekregen en die samen jouw unieke persoonlijkheid vormen)


Als je inzicht hebt in hetgeen waar je goed in bent, wat je voldoening geeft en dit uitdraagt, zal je leven ten positieve veranderen. Je zult soortgelijke mensen gaan ontmoeten, positieve ervaringen opdoen en successen ervaren. Als je uitgaat van datgene wat je van nature in je hebt, kost het je moeite zonder moeite.


De reden dat ik dit schrijf is omdat ik heb overwogen om te stoppen met Optimum Coaching. Aan de ene kant omdat ik er niet heel veel tijd voor heb naast mijn vaste baan en anderzijds omdat het nog niet rendeert. Toch heb ik besloten niet te stoppen maar door te gaan, omdat ik de overtuiging heb anderen dat inzicht te kunnen geven wat ze nodig hebben, om te kunnen floreren. Daarnaast geeft mij het enorm veel voldoening om op deze manier, een positieve bijdrage te mogen leveren (vanuit mijn kwaliteiten & talenten) aan het leven van anderen.


Wil jij weten wat jouw kwaliteiten & talenten zijn, of wil je weten hoe & waar je deze het beste tot zijn recht kunt laten komen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.


Joyce Luijbregts

06-28813206


Recente blogposts

Alles weergeven

Talenten

Comentarios


bottom of page